top of page
Search
  • Writer's pictureVedran Soric

5. Membrain CRM pristup

Updated: Feb 12, 2022

Mnoge organizacije implementiraju tradicionalne CRM sustave misleći da će to poboljšati njihovu učinkovitost prodaje. Nažalost, gotovo uvijek su u krivu.


CRM-ovi nisu dizajnirani da pomognu prodavačima da postanu bolji prodavači. Razvijeni su na temelju pretpostavke da bi prodavači trebali "znati što učiniti i zapisivati ​​što su učinili".


Imajući središnju bazu podataka, menadžeri su se nadali da će dobiti osjećaj kontrole i vodstva pristupom informacijama i izvješćima.


Prodavači nisu glupi.


Znaju da im ovo ne pomaže. Menadžeri shvaćaju da prognoze temeljene na osjećaju neće biti točne i čelnici su frustrirani što prodajna produktivnost pada. Pogled na kupca "360 stupnjeva" postaje samo jedno veliko groblje informacija.


Unatoč tome, vodstvo nastavlja bacati novac na skupe prilagodbe i dodatke u potrazi za "jedan sustav koji će upravljati svima", ne shvaćajući da se stvarno bore protiv Hydre i grade Frankenstein-a.


Usredotočite se na ponašanja, a ne samo na podatke


Holistički pristup Membrain-a povećat će vašu učinkovitost prodaje i smanjiti potrošnju na tehnologiju, jer pojednostavljuje vaš "tehnološki stog", zahtijevajući manje prilagođavanja, manje koraka i fleksibilniji cjenovni model s Lite korisnicima.


U Membrainu kažu da novac koji uštedite, preporučuju za ulaganje u izradu strategije, razvoj vještina i podučavanje. Ako vas zanima više, slobodno posjetite njihov web na linku.


120 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page