top of page

ZAPOŠLJAVANJE PROFESIONALACA U PRODAJI

Jedinstvena usluga putem koje vam pomažemo pronaći najboljeg prodajnog profesionlca koji će zadovoljiti vašu timsku kulturu

Vi ste voditelj/direktor prodajnog tima i jedan od vaših zadataka je odabrati vrhunskog profesionalca. Pri samoj pomisli na to ste izrazito zabrinuti i pomalo uspaničeni jer ste svjesni da je odabir prave osobe koja će sama što brže postići zadane rezultate obično dugotrajan i iscrpljujući proces?

 

A strateško planiranje njihova zapošljavanja je još teže. Pogrešan odabir osobe negativno utječe na vaš plan prodaje, a loš rezultat košta vremena i novca.

 

Situacija je dodatno komplicirana činjenicom da nisu sve prodaje iste, one se međusobno razlikuju, te morate identificirati koji je prodajni pristup najbolji za proizvod/uslugu koju prodajete i koju želite koristiti u svom timu kako biste postigli željene rezultate.

 

Tek tada, u skladu s odabranim pristupom prodaje, trebate pristupiti odabiru profila prodavača kojeg ćete angažirati – mi uskačemo i pratimo vas kroz cijeli proces odabira.

Business%20Meeting_edited.jpg
bottom of page