top of page
Search
  • Writer's pictureVedran Soric

Bob Morris i njegov doprinos mojoj knjizi

Updated: Feb 15, 2022

Bob je od djetinjstva strastveni čitatelj te osoba vrlo strastvena prema učenju. To objašnjava njegovo priznanje formalnog obrazovanja koje je dobio (BA u Beloitu, MA na Yaleu i dodatni diplomski studij u Chicagu, Northwesternu i UCLA) i činjenicu da je sa 13 godina predavao engleski u dva internata u Novoj Engleskoj (Kent i sv. Jurja) prije nego što je krenuo u poslovnu karijeru u odnosima s javnošću i korporativnim komunikacijama.


Godinama kasnije, vratio se u učionicu kao pomoćni profesor engleskog jezika na koledžu lokalne zajednice, dok je nastavio svoju praksu kao nezavisni savjetnik za upravljanje. Usput je počeo recenzirati knjige za Amazonove web stranice u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi te blogati na drugim web stranicama.


Dakle, pretpostavljam da biste mogli reći da ima nekoliko profesionalnih strasti: učiti, dijeliti ono što nauči i podržavati rad drugih koje visoko cijeni. Do sada je pregledao više od 3400 (uglavnom poslovnih) knjiga i intervjuirao više od 600 mislioca.


Njegovo vlastito obrazovanje se nastavlja, a u međuvremenu, drago mu je što mogu podijeliti resurse koji su dostupni na njegovoj web stranici:


92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page