8. listopada 2017.

Upravljanje osobnim prodajnim brendom

Stvaranje i implementacija osobnog prodajnog brenda

Prodaja je krvotok, srce i duša biznisa. Činjenice govore, ali emocije prodaju (kupuju)! Uspješni prodavač  pobuđuje emocije radosti i veselja – dobre vibracije. Što su brojke, prodaja i profit bez lojalnog kupca? Malo prodavača svjesno koristi moć osobnog prodajnog brenda u prodajnom procesu.

Kreiranje osobnog brenda proizlazi iz svih oblika profesionalne, organizirane komunikacije pojedinca u svim područjima društva. Glavni cilj je uspješno pozicionirati pojedinca, a kroz to i kompaniju za koju radi u percepciji okoline. Kapitalizam modernog doba, okružen negativnim ispadima globalizacije treba fleksibilne ljude koji moraju stalno promicati, afirmirati i pozicionirati sebe iz nova. Današnje poslovno okruženje je “brutalno”, a prodavač ga treba kontrolirati kako bi bio uspješan. Kontroliranjem poslovnog okruženja ne funkcionira na tuđem, već na svom terenu te mu to omogućuje nadzor nad vremenom i prostorom u kojem djeluje.

 

To sam ja!

Kroz ovu radionicu gradimo naš poslovni imidž, a to predstavlja percepciju drugih o nama. Pravi poslovni imidž je onaj koji kaže da smo: prilagodljivi, pristupačni, sposobni, uvjereni, kreativni, iskusni, profesionalni, uspješni, pošteni, inteligentni, organizirani, snalažljivi, iskreni, razumljivi, svjesni, napredni, moderni…

Poruka „TO SAM JA“ – ako sebe ne doživljavamo kao hodajuću govornu poruku, nedostaje nam najbitnije. Ovom radionicom ćemo objasniti i polaznike naučiti kako kreirati i implementirati osobni prodajni brend u svakodnevnom radu.

Glavni cilj je uspješno pozicionirati pojedinca, a kroz to i kompaniju za koju radi u percepciji okoline.

Mirela Soric i Igor Belosic

Kroz ovu radionicu gradimo naš poslovni imidž, a to predstavlja percepciju drugih o nama.