VRHUNSKI SE PRODAVAČI NE ZADOVOLJAVAJU PROSJEKOM

Oni stalno nastoje ne samo ostvariti broj nego i prijeći taj broj. Na kraju godine, ne zatvaraju posao samo zato jer je broj ostvaren. Oni nastavljaju dalje! Posljednje je tromjesečje u godini i znate da ćete ostvariti broj. S tim saznanjem, počinjete pomicati fokus na sljedeću godinu i sređivati stvari kako biste godinu započeli brzim startom.

Da, VRHUNSKI prodavači rade upravo to, ali se također ne igraju sa svojim brojevima na kraju godine kako bi sljedeća godina počela brzim startom. Ako je posao tamo, oni ga grabe i to ga grabe odmah. Bez otezanja. Bez igara.

Ništa neće više frustrirati menadžera prodaje ili višeg menadžera nego prodavači koji vide sebe kao jedinu osobu koju treba zadovoljiti. Za svaku osobu koja je možda ostvarila broj, lako je moguće da postoji netko tko nije uspio postići broj. Ako oni koji imaju sposobnost da prijeđu broj odluče ne prijeći broj, onda je čitav tim u opasnosti da neće postići broj.

VRHUNSKI prodavači to shvaćaju. Oni znaju da se ne radi o njima.

Znaju da su dio tima i, što je važnije, znaju koja im je uloga koju igraju u pružanju usluge svojim kupcima. To ne znači samo preuzimanje narudžbi, nego i izlaženje i uzimanje narudžbi bez obzira kakav će to utjecaj imati na njihove individualne brojeve, bilo kratkoročno ili dugoročno.

Oni ciljeve ne promatraju kao krajnji broj. Za njih je cilj kontrolna točka pored koje moraju proći dalje. Ponose se brzinom kojom mogu postići cilj. Za njih cilj nije stvaranje cilja, nego u vremenu koje je potrebno stvoriti cilj.

Kraj kojih ciljeva možete proći?

Što možete sada učiniti da se počnete pozicionirati kako biste postigli broj za koji nikad niste mislili da je moguć?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *