VRHUNSKI PRODAVAČI ZNAJU DA IM JE POSAO POMOĆI ONIMA OKO NJIH DA USPIJU.

Prosječni se prodavač bavi samo svojim vlastitim uspjehom. Međutim, vrhunskom prodavaču pobjeda znači nešto samo ako i drugi dobivaju. VRHUNSKI su prodavači VRHUNSKI zbog načina na koji pomažu/komuniciraju sa drugima.

Oni promatraju kupce s poštovanjem i koriste svaku priliku koju mogu kako bi im pomogli uspjeti. Isto vrijedi i za to kako VRHUNSKI prodavači pomažu onima s kojima rade, bilo da se radi o članovima njihovog tima prodaje ili drugim ljudima u njihovoj kompaniji.

NFL bek Peyton Manning to razumije. Zna da je uspješan. Zna da je jedan od najboljih u igranju ove igre, ali isto tako zna koju ulogu imaju svi drugi igrači u njegovom timu. Peyton Manning je jedan od prvih ljudi koji je pomogao drugom igraču, i to čini i u dobrim i u lošim vremenima.

VRHUNSKI prodavači slijede slični princip. Ovdje su da pomognu u usmjeravanju, uvježbavanju i opremanju drugih. Znaju da postoje vremena kada možda moraju gledati izvan svoje liste stvari koje valja obaviti kako bi pomogli nekome drugome.

VRHUNSKI prodavači to razumiju, jer znaju kako se brzo stvari mogu promijeniti, i u bilo koje doba, tako da onda oni mogu biti ti koji traže pomoć. Postoji nešto vrlo zanimljivo u pomaganju drugima kako bi pobijedili.

U prvom redu, to mijenja vaše mentalno stanje. Kad si uzmete vremena da pomognete drugima, odjednom postanete jače fiksirani na svoj vlastiti rad i pronalaženje čak i više načina da pomognete drugima.

Drugo, to mijenja vaš način razmišljanja. Kad pomognete jednoj osobi, mnogo je veća vjerojatnost da ćete pomoći drugoj osobi, a kako piše na boci šampona, „Ponovi“. Odjednom VRHUNSKI prodavač ne pomaže samo svojoj organizaciji, nego i kupčevoj organizaciji. Pomaganje više kupaca pomaže izgradnji boljeg biznisa.

VRHUNSKI se prodavači vide kao dio tima. Ne gledaju na sebe kao na otok veličine.

Jeste li vi na otoku? Ako jeste, kome ćete pomoći danas s jednom jedinom svrhom da se pomaknete kako biste se maknuli s otoka?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *